Survivor All Star Bireysel Dokunulmazlık Sembolünü kim kazandı? Artık dokunulmaz!

Survivor All Star’da Bireysel Dokunulmazlık sembolünü kim kazandı sorusunun yanıtı alındı. TV8’de ekranlarımıza konuk olan Survivor All Star’da dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanmak ve dokunulmaz olmak için birbirleriyle yarıştı. Peki, Survivor All Star 24 Mayıs Bireysel Dokunulmazlık sembolünü kim kazandı? İşte cevabı…

Survivor All Star Bireysel Dokunulmazlık Sembolünü kim kazandı? Artık dokunulmaz!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Reyting rekortmeni Survivor All Star 24 Mayıs 2015’te büyük mücadele yaşandı. Ünlüler takımı kendi aralarında sel dokunulmazlık sembolü oyunu oynadı. Hafızaya dayalı oynanan oyunda zevkli anlar yaşandı.

Yarışmacılardan hangisi en fazla yeşil kareyi bulursa bireysel dokunulmaz olacak ve konseyde ismi yazılamayacaktı, üstüne bir de isim söyleyecekti yde.

İlk yarışmacı Hakn oldu, Hakan 3 yeşil kare buldu.

Berna, Anıl, Merve Aydın ve Serenay da çok az yeşil kare buldu. Ancak Doğukan Manço 17 yeşil kare bularak bireysel dokunulmaz oldu.

Bireysel Dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu. Doğukan Manço 17 yeşil kareyi bularak kazanmış oldu ve konseyde Doğukan’ın ismini yazamayacaklar ve Doğukan Çarşamba günkü konseyde isim söyleyecek bir de.

Kaynak: Diyarbakır Söz