Survivor All Star’da 23 Mayıs Ödül Oyununu kim kazandı? Açlık zorluyor!

Survivor All Star 23 Mayıs ödül oyununu kim kazandı cevabı alındı. Survivor All Star’da 23 Mayıs akşamı büyük heyecan yaşandı. Dominik’te müthiş yarış veren Ünlüler ve Gönüllüler ödül oyununda mücadele verdi. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı? O büyük ödül neydi? İşte cevabı…

Survivor All Star’da 23 Mayıs Ödül Oyununu kim kazandı? Açlık zorluyor!

RECEP KAYA

strong>’in reyting rekortmeni fenomen yarışma programı vor All Star’da Gönüllüler ve Ünlüler takımları arasındaki kıyasıya yarış devam etmekte. 23 Mayıs 2015 akşamı ekranlara gelen Survivor ;dül oyununda Ünlüler ile Gönüllüler zevkli ve eğlenceli bir oyunda yarıştı. İlk etapta büyük çekişme ve heyecanın yaşandığı ödül oyununu azandı, bir takım daha sonra ipi göğüsledi ama kim? İşte ayrıntılar…

SURVIVOR ALL STAR 23 MAYIS ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?   

Geçtiğimiz hafta Cumartesi günkü ödül oyununu Gönüllüler kazanmıştı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler konseyden Sahra’yı uğurlamıştı. Sahra adaya veda etmişti. Bu hafta ilk ödül oyununa ilk kez Sahra’sız çıkan Gönüllüler Ünlülere karşı 1 kişi eksikti. Bu hafta Survivor All Star Cumartesi ödül oyununda Gönüllüler kazandı. Çok zor ve oldukça eğlenceli bir ödül oyununu Gönüllüler 10-6 gibi bir farkla kazandı.

l;NÜLLÜLER ÖDÜLÜ YİNE KAPTI!

23 Mayıs akşamı yayınlanan Survivor All Star’da zevkli bir ödül oyunu oynandı ve ödül açıklandığında yarışmacılar yine çığlıklarıyla adayı inletti. Büyük ödül için kıyasıya mücadele etti iki takım da ama erzak oyunu hariç bu ödülle birlikte 6 ödül oyununu kazanan Gönüllüler bu oyunu da Ünlülere kaptırmadı. Yüksek moral seviyesi, harika bir konsantrasyon ve nefes kesen performans sonrası Gönüllüler kazandı. Gönüllüler ödül oyununu kazanmayı alışkanlık haline getirdi.

GÖNÜLLÜLERİN İLGİNÇ SEVİNCİ!

Gönüllüler ödülü kazandıktan sonra daha önce çalışmış oldukları ilginç sevinci gösterdiler. Gönüllülerden Turabi balık oldu Hilmicem ise avcı. Hilmicem oltayı atıp Turabiyi yakaladı ve Turabi sürüne sürüne Hilmicem’in önüne geldi. Daha sonra Bozok ile Hasan ağı atıp Turabi’yi kaldırdılar. Begüm ise fotoğraf çekti. O anlar görülmeye değerdi.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor All Star’da eğlenceli ödül oyunu sonunda kazanan Gönüllüler hem açlıklarını hem de tatlı krizlerini giderdiler. Tatlı çeşitlerinin olduğu yiyecek ödülünü ve Su sporları ödülünü Gönüllüler kazandı ve gönüllerince eğlendiler yarışmacılar. Turabi, Hilmicem, Hasan, Bozok ve Begüm’ün su sporlarıyla imtihanı görülmeye değerdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz