Survivor Hakan Hatipoğlu düştü acılar içinde kıvrandı

Survivor All Star’da oyun oynanırken Hakan Hatipoğlu parkurun ikinci bölümünde kötü bir şekilde kafasını çarparak düştü. Hakan Hatipoğlu kafasını parkur engelindeki tahtaya çarpınca bir anda yerde kaldı ve kalkamadı.

Survivor Hakan Hatipoğlu düştü acılar içinde kıvrandı

EMRE ATEŞ

TV8’in en afili yarışma programı Survivor All Star’da heyecan hız kesmiyor. Hakan Hatipoğlu oyunun ikinci bölümünde sakatlandı ve yerde kaldı. Hakan Hatipoğlu sakatlandı yerden kalkamadı bir anda herkesi korkuttu ancak neyseki sonra kalkabildi.

HAKAN HATİPOĞLU NASIL DÜŞTÜ?

Survivor All Star’da Ünlüler ve Gönüllüler’in kıyasıya dokunulmazlık oyunu mücadelesi devam ediyor. Durum 8-4 iken ünlüler takımından Survivor Hakan parkurun son bölümünde kötü biçimde kafasını tahtaya çarparak düştü. Survivor Hakan kısa bir süre acılar içerisinde yerde kaldı ve yerden kalkamadı. Hakan Başını tahtaya çarptı ve bir anda yerde kaldı, Acun Ilıcalı oyunu durdurdu. Ama daha sonra Hakan Hatipoğlu ayağa kalktı ve yerine gitti, Doktorlar Hakan Hatipoğlunun biraz dinlenmesi gerektiğini söyledi ve Hakan dinleniyor. Hakan Hatipoğlu’ya geçmiş olsun mesajları sosyal medyada yağmaya başladı.

Survivor All Star tüm heyecanıyla devam ediyor.  

Kaynak: Diyarbakır Söz