Yeşilçam'ın duayen ismi Fatma Girik trafik kazası geçirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Yeşilçam’ın efsane ismi Türk sinemasının gözdesi Fatma Girik trafik kazası geçirdi.

Yeşilçam'ın duayen ismi Fatma Girik trafik kazası geçirdi

Yeşilçam’ın duayen isimlerinden Fatma Girik kendi kullandığı arabayla bir süredir hastanede tedavi gören eşi Memduh Ün’ü ziyaret etmeye giderken trafik kazası yaşadı. Sevilen sanatçı kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.

DHA’nın haberine göre; Trafik kazası, bugün öğle saatlerinde Bodrum-Turgutreis karayolunun on ikinci kilometresinde yaşandı. Bodrum’un Torba Mahallesi’nde yaşayan sanatçı Fatma Girik, yaklaşık 4 aydır Acıbadem Hastanesi’nde tedavi gören eşi Memduh Ün’ü ziyaret etmek maksadıyla 34 LA 828 plakalı arabasıyla yola çıktı.

BANKACIYA ÇARPTI               

Karayolunda ilerlerken önünde giden bankacı 35 yaşındaki Uğur Aydın’ın kullandığı 06 FE 9648 plakalı arabanın bir anda yavaşlaması üzerine ani fren yapan Girik’in aracına, arkadan gelen 32 yaşındaki Uğur Demirsu’nun kullandığı 34 HD 3966 plakalı kamyonet çarptı. Fatma Girik’in arabası da savrulup bankacı Aydın’ın arabasına çarptı. Fatma Girik ile birlikte diğer sürücüler, kazayı ciddi bir yara almadan atlattı.

ALLAH KORUDU

Kazayı anlatan Girik, "Memduh Bey’in yanına gidiyordum. Yolda belediyenin araçları bayrak asmak için yolu ikiye bölmüştü. Önümdeki araç aniden yavaşladı, ben de frene basarak yavaşladım. Ancak bu kez arkamdan hızla gelen kamyonet bana çarptı. Omzum, boynum, kolumda Ağrılar var. Ama o kadar önemli değil. Zaten hastaneye gidiyordum, gidip hemen bir tedavi olmam gerek. Allah korudu, kimseye bir şey olmadı" dedi.

Fatma Girik, hasar oluşan arabasının direksiyonuna geçip tekrar hastaneye doğru yol aldı. Ünlü sanatçının omzunda, boynunda ve kolunda adale zedelenmeleri tespit edildiği öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz