Diyarbakır'da AK Parti istişare toplantısı

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammed Akar, AK Parti kadroları olarak, kuruldukları günden beri milletten aldıkları destek ve güvenle yola devam ettiklerini belirtti.

Diyarbakır'da AK Parti istişare toplantısı
AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığınca düzenlenen istişare toplantısına katılan Akar, haziran ayında yapılacak genel seçimler öncesi ilçelerdeki teşkilat çalışmalarını gözden geçirdiğini kaydetti.

Akar, şöyle konuştu:

"AK Parti kadroları olarak, kurulduğumuzdan bugüne kadar milletimizden aldığımız destek ve güvenle her zaman milletimize en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarımız durmaksızın devam ediyor. Bizim için önemli olan halkımıza hizmet ile onların gönüllerini fethetmek ve Diyarbakır'ın daima bir adım daha ileriye gitmesini sağlamaktır. İl ve ilçe teşkilatları olarak yoğun bir sürece giriyoruz."

"Seçimler bugün olacakmış gibi seçimlere hazırlandıklarını" ifade eden Akar, "Biz her yönüyle seçimlere eksiksiz bir şekilde hazırlanmak istiyoruz. Bu anlamda her arkadaşımız bugünden itibaren üzerine düşen görevi yerine getirerek seçim çalışmalarını kendi ilçelerinde başarıyla yapacaklarından kuşkumuz yok" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz