Büyükşehirde Mutlak Hedef Galibiyet

Büyükşehir Belediyespor (Amedspor), Play-Off umutlarını devam ettirebilmek için bugün ağırlayacağı Kırklarelispor karşısında mutlak 3 puan arıyor. Seyrantepe’deki maçın başlama saati 13.30.

Büyükşehirde Mutlak Hedef Galibiyet

2.Lig Kırmızı Grup’ta son 6 haftaya girilirken, 29.hafta maçları bugün oynanacak. Son iki maçında Kocaeli Birlikspor ve Gümüşhanespor’a deplasmanda yenilerek Play-Off potasının 5 puan gerisine düşen Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor (Amedspor) , küme düşme hattına yaklaşmak istemeyen Kırklarelispor’la kozlarını paylaşacak. Play-Off’a kalmak için kalan tüm maçlarını kazanmanın hesaplarını yapan ve puan kaybına tahammülü olmayan Büyükşehir Belediyespor’da daha önce sezonu kapatan Barış dışında sakat ve cezalı yok.

TARAFTARLARDAN DESTEK BEKLENİYOR

38 puanın 31’ini topladığı iç sahanın en başarılı takımı olan Büyükşehir Belediyespor, ilk yarıda deplasmanda 3-2 yenildiği rakibinden rövanşı da almak istiyor. Trakya temsilcisi ise deplasmanda 12 puan toplayabildi.

MAÇ BUGÜN SAAT 13.30’DA

Seyrantepe DİSKİSpor tesislerinde saat 13.30’da başlayacak maçı İstanbul bölgesi hakemi Çağdaş Altay yönetecek. İki tribün için de 3’er TL olarak açıklanan bilet satışlarına maç saatine kadar devam edilecek. Play-Off yarışından kopmamak için mutlak 3 puan hesaplarının yapıldığı maç için saat 12.00’da şehir merkezindeki çeşitli noktalardan hareket edecek belediye otobüsleriyle taraftarlar ücretsiz taşınacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler