Diyarbakır Bizim İçin Özeldir

Ziraat Türkiye Kupası’nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Galatasaray’ın taraftar grubu ultrAslan, Diyarbakır’a çıkarma yapmaya hazırlanırken, maç öncesi ultrAslan Başkanı Veysel Giley açıklamalarda bulundu.

Diyarbakır Bizim İçin Özeldir
Daha önce Diyarbakırspor ile karşılaştıklarının altını çizen Giley, gerek İstanbul’da gerekse Diyarbakır’da maçların dostluk içerisinde geçtiğini belirterek, Diyarbakır’ın kendilerinde özel yeri olduğunu ifade etti. Önümüzde ki hafta Diyarbakır’da Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Galatasaray’ın taraftar grubu ultrAslan’da Diyarbakır’a giderek, takımlarına destek verirken, Diyarbakırlı dostlarını da ziyaret etmiş olacak.

GİLEY’ DİYARBAKIR ‘DA ÖNCEKİ YILLAR İYİ AĞIRLANDIK Giley yaptığı açıklamada şunları söyledi;” Diyarbakır bizim için özel bir yerdir. Yıllardan beridir gelen Diyarbakır sevdasının yanı sıra, bu kente her gidişimizde coşku ile karşılanmamız. UEFA Finalinden önce Türkiye Kupası Finalini oynadığımız Diyarbakır’da o günkü desteği unutmak mümkün müdür? Kaldırımlar bile sarı kırmızıya boyanmıştı. Bu yüzden Diyarbakır özeldir bizim için. En son Diyarbakırspor ile karşılaştığımızda Diyarbakır’da bizi oldukça iyi ağırlamışlardı. Tarihi mekanları gezerek, Diyarbakır’ın gerçek yüzünü bize göstermişlerdi. İkinci maçta ise bizlerde Ali Sami Yen’de Diyarbakırlı dostlarımızı aynı ilgi ve alaka ile karşılamıştık. O gün Ali Sami Yen’de açılan pankartlar hala hafızalarda. İlk defa Diyarbakır’ın Belediye ekibiyle karşılaşacağız. Yine aynı duygularla Diyarbakır’a gideceğiz ve akebinde bir hafta sonra oynanacak olan karşılaşmada da Diyarbakırlı dostlarımızı şimdiden bekliyoruz” dedi

Kaynak: Diyarbakır Söz