Puanlı Atletizm Sona Erdi

Seyrantepe Spor Tesisleri’ndeki atletizm pistinde yapılan ve 2 gün süren müsabakalara, 15 ilden 216 spor katıldı.

Puanlı Atletizm Sona Erdi

Seyrantepe Spor Tesisleri’ndeki atletizm pistinde yapılan ve 2 gün süren müsabakalara, 15 ilden 216 spor katıldı.

DİYARBAKIR YAHYA KEMAL BEYATLI ÜÇÜNCÜ OLDU

Toplam 24 takımın mücadele ettiği müsabakalarda, yıldız kızlar kategorisinde İstanbul Beykoz Paşabahçe Ortaokulu birinci, Gaziantep Hatice Büyükbeşe Ortaokulu ikinci ve Diyarbakır Yahya Kemal Beyatlı Ortaokulu üçüncü oldu.

Sivas Gökalp Ortaokulunun birinci olduğu yıldız erkekler kategorisinde ise Sivas Süleyman Demirel Ortaokulu ikinci ve Gaziantep Münire Kemal Kınoğlu Ortaokulu da üçüncü oldu.

YARI FİNALLERE GİDİYORLAR

Diyarbakır Atletizm Federasyonu Diyarbakır İl Temsilcisi Azamettin Özaydoğdu, yaptığı açıklamada, müsabakalarda dereceye giren takımların Türkiye yarı finallerine katılma hakkını elde ettiğini söyledi.

Özaydoğdu, şunları söyledi:

 ÖNEMLİ BİR ORGANİZASYON

“Çok önemli bir organizasyonu daha geride bıraktık. İki gün süren Okullararası Puanlı Atletizm Yıldızlar Grup müsabakalarında başarılı olan ekipleri kutluyorum. Dereceye giren takımlar Türkiye yarı finallerine katılacaklar. Yarı finallerde de başarılı olan takımlar daha sonra final müsabakalarına gidecekler. Şimdiden tüm takımlara başarılar diliyorum.”

Konuşmaların ardından dereceye giren takımlara kupa, sporculara da madalyaları verildi. Ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim de katıldı.

Ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim de katıldı.

Kaynak: Spor Merkezi