Taraftar Desteği Bekliyoruz

Spor Toto 2.Lig Kırmızı grup 29.haftasında 29 Mart 2015 Pazar günü saat 13.30’da Seyrantepe Spor Kompleksinde Kırklarelispor’la karşılaşacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar sürerken, Büyükşehir Belediyespor basın sözcüsü Nesih Aktepe Büyükşehir Belediyespor’a gönül vermiş tüm taraftarları Pazar günü oynayacakları Kırklarelispor maçına davet ederek yanlarında görmek istediklerini söyledi.

Taraftar Desteği Bekliyoruz

 Spor Toto 2.Lig Kırmızı grup 29.haftasında 29 Mart 2015 Pazar günü saat 13.30’da Seyrantepe Spor Kompleksinde Kırklarelispor’la karşılaşacak olan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar sürerken, Büyükşehir Belediyespor basın sözcüsü Nesih Aktepe Büyükşehir Belediyespor’a  gönül vermiş tüm taraftarları Pazar günü oynayacakları Kırklarelispor maçına davet ederek yanlarında görmek istediklerini söyledi.

>AKTEPE’ HER MAÇ FİNAL DEĞERİNDEDİR’

>Büyükşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Nesih Aktepe ‘’ Pazar günü saat 13.30’da Seyrantepe Amedspor Tesislerinde oynanacak müsabakada taraftarlarımızın tribünlerdeki yerlerini alacaklarını ve fair-play anlayışına uygun bir şekilde 90 dakika boyunca takımlarını destekleyeceklerine olan inancımız tamdır. Play Off yolunda bundan sonra ki haftalarda da oynayacağımız her maç final değerindedir. Büyükşehir Belediye spor’a gönül veren tüm taraftarlarımızı Pazar günü ve ondan sonraki haftalarda oynanacak olan diğer müsabakalarda yanımızda görmek istiyoruz" diye konuştu.

>BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

>Bu arada Kırklarelispor karşılaşma biletleri 28 Mart 2015 Cumartesi günü saat 12:00 den sonra müsabaka saatine kadar Seyrantepe Spor Kompleksinde Amedspor Tesislerinde 3 TL olarak satışa sunulacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler