Yeni Diyarbakırspor'a Ziyaret Trafiği

Pazar günü Dardanelspor’la Deplasmanda karşılaşacak olan Yeni Diyarbakırspor’a Çanakkale yolculuğu öncesinde destek ziyareti gerçekleştirildi.

Yeni Diyarbakırspor'a  Ziyaret Trafiği
Spordan sorumlu Vali Yardımcısı Mimar Sinan Batmaz ve Diyarbakırspor’un eski başkanlarından Dr. Abdurrahman Yakut, kulübü ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla görüştü. Erganispor eski başkanı Nedim Şimşek’le beraber kulübe gelen Vali Yardımcısı Batmaz, takıma kadayıf ve baklava hediye etti. Teknik heyet ve futbolcularla birlikte yemek yiyen Batmaz, son haftalarda elde edilen iyi sonuçlardan dolay kutladı, aynı azim ve inançla devam etmeleri halinde 2.Lig’e çıkacaklarını ifade etti.

YAKUT’SOHBET ETTİ’ Yakut ise futbolcular ve teknik heyetle sohbet etti. Takımın gerçek kapasitesini son haftalarda ortaya koymaya başladığını ve bunun da başarıyı getirdiğini dile getiren Yakut,”Diğer takımlardan daha güçlü ve kaliteli olduğunuzu gösterdiniz. Bu önemli bir olaydır. Ancak puan cetvelinde halen iyi yerde değiliz. Rakiplerle olan arayı kapatmak için seriye devam etmelisiniz. İnanıyorum ki birkaç hafta sonra ligin zirvesinde olacaksınız.” dedi.

MAÇI TON TV NAKLEN YAYINLIYOR Ziyaretten memnun kalan teknik heyet ve futbolcular da Çanakkale’den 3 puanla dönme sözü verdi. Dün Diyarbakır-Ankara aktarmalı uçak seferiyle Çanakkale’ye giden Yeni Diyarbakırspor’da sarı kart cezalısı Erdinç ve sakatlığı devam eden Ali kafilede yer almadı.

Bu arada Pazar günü saat 13.30’da başlayacak Çanakkale Dardanelspor-Yeni Diyarbakırspor maçının uydu üzerinde yayın yapan Ton Tv tarafından naklen yayınlanacağı açıklandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz