Google Fotoğraflar uygulaması sızdı!

Google’ın geleneksel I/O Konferansı öncesi şirketin yeni teknolojileriyle ilgili sızıntılar da artmaya başladı. Son olarak Google+’dan ayrı olacak olan Fotoğraflar bölümüyle ilgili ekran görüntüleri yayınlandı.

Google Fotoğraflar uygulaması sızdı!

Sürekli yeni çalışmaları ile gündemden düşmeyen Google, genel olarak Android nedeniyle haber konumu oluyor. Ancak son dönemde yaklaşan Google I/O 2015etkinliği ile birlikte, Google'ın yeni projeleri gündeme gelmeye başladı.

Son olarak Android 6.0 M'in isminin ne olabileceğine ve Google I/O 2015'te neler olabileceğine yönelik haberlerimizden sonra, bugün önemli bir sızıntı daha gerçekleşti.

Birkaç aydır Google'ın Google+ adlı sosyal ağına bağlı fotoğraflar hizmetinin, bağımsız hale geleceği konuşuluyordu.

Android Police kaynağı tarafından yapılan haber ile yeni fotoğraflar uygulaması neredeyse tüm detayları ile paylaşıldı.

TÜM ÖZELLİKLER GOOGLE FOTOĞRAFLAR UYGULAMASINDA

Bir fotoğraf arama, depolama, saklama ve düzenleme hizmeti olacak yeni Google Fotoğraflar, Google'ın Drive ve Snapseed uygulamaları ile çok güçlü bir yapılacak.

Sızdırılan fotoğraflarda, detayları görünen uygulama ile fotoğraflar detaylı olarak düzenlenebiliyor, kolaylıkla kategorilere ayrılarak saklanabiliyor.

Uygulama hakkında söyleyeceklerimiz bu kadar. Uygulamanın tüm detaylarının yakalandığı ekran görüntülerini, aşağıdaki bağlantıya ve fotoğrafa tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Yazının devamı için tıklayınız...

Kaynak: Diyarbakır Söz