Görüş Bildir

Yeni Sony Xperia telefonlar Android Marshmallow ile geliyor!

Google'ın yeni Android işletim sistemi sürümü Android 6.0 Marshmallow, bir süre sonra Nexus cihazlarda kullanılmaya başlanacak. Yeni Sony Xperia telefonlar Android Marshmallow ile geliyor!

Yeni Sony Xperia telefonlar Android Marshmallow ile geliyor!

Muhtemelen birçok model için teknoloji severlerin aylarca beklemesi gerekecek. Ancak Sony’nin bu kez biraz farklı bir teklifi var. Beklemek yerine, Marshmallow gelişim sürecinde yer alarak en azından hem katkı sağlayabilir hem de sistemi erkenden deneyebilirsiniz. "Deneyebilirsiniz" diyoruz gerçi, ama listede Türkiye'nin olmadığını da söylememiz gerekiyor.

Neyse, Sony'nin planı kısaca şöyle:

İsveç, Danimarka, Norveç, Finlandiya, Izlanda,Estonya, Litvanya, Letonya, Birleşik Krallık, İrlanda ve Almanya. Sony'nin belirlediği ülkeler bunlar. Modeller olarak da Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact belirlenmiş.

Eğer bu ülkelerden bir tanesinde yaşıyor ve bu modellerden birine sahipseniz, bu adrese giderek Sony'nin "Sony's Concept for Android" uygulamasını indirerek kayıt oluyor ve beklemeye başlıyorsunuz.

Eğer şanslıysanız, Sony'nin Marshmallow'u test ederken yanında yardımcı olarak istediği 10 bin kişiden biri de siz olabilirsiniz.

Kaynak: CHIP

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi