iPhone 6s sızdı

Apple'ın iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ı çıkaralı henüz 6 ay olmasına rağmen yeni nesil iPhone ile ilgili söylentiler çıkmaya başladı bile.

iPhone 6s sızdı

Yeni çıkacak olan iPhone modellerinde Apple'ın yine iki ayrı boyut trendini devam ettireceği tahmin ediliyor.

Aslında yeni çıkacak olan modelin iPhone 6S olacağından bile emin değiliz. Yani isim bile tahmin. Bu yalnızca Apple'ın geleneksel ürün çıkarma standardına göre S olabilir. Ancak analistler Apple'ın şaşırtarak 6S değil de direk olarak iPhone 7 çıkarabileceğini bile düşünüyor.

Yeni çıkacak iPhone modelinde cihazın iç donanımından çok dış tasarımıyla ilgili olacağı iddia ediliyor. Ekran boyutları yine 4.7 ve 5.5 inç'in yanısıra 4 inçlik yeni bir model çıkabilir.

Birkaç küçük değişiklik olabilir tabi yeni modelde. Yeni bir dedikoduya göre Apple 2015 yılında Apple modellerinin arasına yeni bir renk katmayı düşünüyor. Pembe rengini.

Ayrıca Apple yeni nesil iPhone modellerinde Apple Watch'daki gibi alüminyum kullanabilir. Alüminyum hem hafif hem de daha güçlü olduğu için tercih edildiği de iddia edildi.

Dedikodulara devam ediyoruz. Yeni model iPhone 6S ve 6S Plus'ta bükülmeye karşı dayanıklılığı sağlamlaştırmak için iç mekaniğini değiştiriyor. Ayrıca cihaz 2GB RAM, 12 megapiksel kamera ve mikrofon ses kalitesini arttırmak için ek mikrofon, ve daha fazla hız için A9 işlemci.

Analistlere göre Apple bu yılın sonlarına doğru iPhone 6s ve 6s Plus serisini çıkaracak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler