İşte karşınızda yeni Macbook Air

Teknolojinin devi Apple, bu hafta sonu kendi özel etkinliğinde yeni Macbook Air’i de tanıtacaktı, ancak internete öyle bir görüntü sızdı ki.

İşte karşınızda yeni Macbook Air

MUHARREM ALTINDAĞ

Apple 8 Mart 2015’te düzenleyeceği etkinliğinde Apple Watch’un yanı sıra yeni Macbook Air serisini de tanıtacaktı. Uzun bir zamandan beri merakla beklenen Macbook Air Retina Ekran “Spring Foward” etkinliğinde yer alacakmış.

>Ayrıca Apple’ın hali hazırda 11 ve 13 inçlik Macbook Air familyasının da güncelleme zamanı gelmedi mi dersiniz. Örneğin geçen yıl ilkbaharda Haswell adlı işlemcilerle güçlenen bu cihazların da Broadwell mimarisi için geçiş anı kolladıklarının herkes farkında sanırım.

>PEKİ ÖZELLİKLER?  

>Evet, yeni Macbook Air'in teknik özellikleri internete sızmış oldu bir ekran görüntüsüyle…

>Apple'ın 8 Mart’taki kendi düzenleyeceği özel etkinlikte Macbook Air’in yeni modellerinin de tanıtılması bekleniyordu, fakat internete sızan bir ekran görüntüsü cihazın tüm özelliklerini orta yere çıkardı..

>SIZAN EKRAN GÖRÜNTÜSÜ

İnternete sızmış durumda olan ekran görüntüsünde gördüğümüz özellikler de yeni Macbook Air'da Broadwell işlemcilerin kullanıldığı aşikâr. Intel Core i5 1.6 GHz hızında işlemciye, HD 6000 grafik çözümüyle güç sağlandığını da anlıyoruz. Cihazdaki bellek türü ve boyutu ise şimdiki modeller ile eşdeğer. Macbook Air hangi özelliklerle karşımıza gelecek, görelim bakalım.

>

Kaynak: Diyarbakır Söz