İş makinesi kazası: 1 ölü

Antalya’da bir muz bahçesinde çalıştığı belirlenen iş makinesi uçuruma devrildi, İş Makinesi operatörü olan Medat Uysal ise kaldırıldığı hastanede yaşama gözlerini yumdu.

İş makinesi kazası: 1 ölü

>Antalya’nın Gazipaşa İlçesinde bir muz bahçesinde iş yaptığı öğrenilen iş makinesinin 25 metrelik uçuruma yuvarlandığı öğrenilirken, kazada ağır yaralanan operatör 31 yaşındaki Medat Uysal yaşama gözlerini yumdu.

>DHA’nın haberi şöyle; özel bir firma adına çalışan iş makinesi operatörü 31 yaşındaki Medat Uysal, Güney Mahallesi Uzunkum mevkiinde bulunan bir muz bahçesine hendek kazmak için gitmiş. Saat 09.00 sularında ise operatörün arazide direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu iş makinesi yaklaşık 25 metre yuvarlanmış. Araçta sıkışan Medat Uysal, cep telefonuyla yardım istedi.

>İhbar üzerine kaza yerine giden jandarma ve sağlık ekipleri ağır yaralı halde buldukları Medat Uysal’ı Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırdı, oradan ise Alanya Devlet Hastanesi’ne sevki yapıldı. 31 yaşındaki iş makinesi operatörünün hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz