Hadis yarışması!

Diyarbakır’da Şuurlu Öğretmenler Derneği tarafından organize edilen 99 Hadis Ezberleme yarışmasına öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Kentte bulunan 3 İmam Hatip Lisesi’nde okuyan öğrenciler arasında düzenlenen yarışmada dereceye giren 30 öğrenciye ödül verildi.

Hadis yarışması!

Kısa adı Öğ-Der olan şuurlu öğretmenler tarafından organize edilen Kutlu Doğum Programı ve Diyarbakır’daki 3 tane İmam Hatip Lisesi öğrencisi arasında düzenlenen 99 Hadis Ezberleme yarışması ödül töreni düzenlendi. Törene konuşmacı olarak Prof. Dr. Nihat HATİPOĞLU katıldı.

Program, Yenişehir Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Muhammed Aslan 'ın okuduğu Kuran-ı Kerim tilaveti ve insanlık Onuru adlı kısa film gösterimi ile başladı. Daha sonra Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili, yarışmanın amacını ve kapsamını anlatan bir konuşma yaptı.

HATİPOĞLU’DAN ‘PEYGAMBER SEVGİSİ’ SOHBETİ

Program, Prof. Dr Nihat Hatipoğlu’nun ‘Peygamber Sevgisi ‘ konulu sohbeti ile devam etti. Karacadağ İmam Hatip Lisesi, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Diyarbakır Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen, 99 Hadis Ezberleme yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Her okulun ilk 10 öğrencisine toplam 30 öğrenciye ödül verilirken,dereceye giren öğrenciler büyük heyecan yaşadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler