Jennifer'dan bomba açıklama: Her zaman aldatılıyorum

Amerikan seksi ve güzel şarkıcı Jennifer Lopez, daha önce kendisini iki transseksüelle aldatmış olan dansçı sevgilisiyle ilişkisini sonlandırmıştı. Jennifer, ilkkez bu konu hakkında açıklama yaptı, “Benim eksikliğim” dedi.

Jennifer'dan bomba açıklama: Her zaman aldatılıyorum

 Amerikan seksi ve güzel şarkıcı Jennifer Lopez, daha önce kendisini iki transseksüelle aldatmış olan sevgilisi Casper Smart ile ilişkisini sonlandırmıştı. Aldatılma konusuna ilişkin daha önce hiçbir şekilde açıklama yapmayan seksi yıldız, İngiliz Loaded Dergisi'ne bomba açıklamalar yaptı. Güzel yıldız Jennifer Lopez ilişkilerinde her daim aldatıldığını söyleyerek, şöyle bomba açıklamalar yaptı;

"Arial","sans-serif";mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-language:TR">KENDİMİ YETERSİZ HİSSEDİYORUM                   "Arial","sans-serif";mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-language:TR"

"Arial","sans-serif";mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-fareast-language: TR">"Bana sadık olunmayan ilişkiler yaşadım hep. Her aman aldatıldım. İşte o zaman da insan kendini sanki yanlış bir şey yapıyormuş gibi, kendinde bir hata varmış gibi ve hatta kendini yetersiz hissedebiliyor. Tabii ki bu his sadece kadınlara özgü değil, erkekler de aldatılınca çok eminim ki bu hissi yaşıyorlardır. Boşandıktan sonra kendimi hep geliştirdim ve bazı şeylerin farkına daha çok vardım. Bunları da bazı insanlarla paylaştım. Hayat zor ve bazen kötü şeyler başınıza gelebiliyor. Ancak dans etmeye devam etmek zorundasınız. Hayatın her döneminde her an depresyona yenilebilirsiniz ama siz isterseniz iyi olursunuz isterseniz kötü olursunuz”

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler