Muhtarlarla buluştu

Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

Muhtarlarla buluştu
Valilik toplantı salonundaki buluşmada konuşan Tutulmaz, ildeki hizmetlerin köylere ulaştırılması konusunda gereken çabanın hassasiyetle yürütüldüğünü söyledi.

Kırsalda yaşayan vatandaşlara "en güzel" hizmetlerin ulaştırılması noktasındaki çalışmaların daha hızlı, etkin ve verimli kullanılması için yapılacak yatırımların takipçisi olacağını kaydeden Tutulmaz, "Köylerde yaşayan değerli vatandaşlarımızın medeniyetin sunduğu nimetlerden en iyi şekilde yararlanması ve yaşam standartlarının daha da yükseltilmesini hedefliyoruz" dedi.

MUHTARLARLA BULUŞMA "Siirt'i köylerimiz ile birlikte daha yaşanır bir kent haline getirmek amacıyla, eğitimden sağlığa, tarımdan hayvancılığa, enerjiden ulaşıma, kadar pek çok alanda, önemli projelerin gerçekleştirildi" diyen Tutulmaz, şöyle konuştu:

"Elbette ki uzun yılların birikmiş sorunlarını bir anda çözmemiz mümkün değildir. Ancak son yıllarda gerçekleştirilen yatırımlar, geleceğe daha umutla bakmamızı sağlıyor. Elimizdeki kaynakları verimli kullanarak, kırsalda yaşayan vatandaşlarımıza en iyi kamu hizmetini sunmaya devam edeceğiz."

Tutulmaz, yaptığı konuşmanın ardından muhtarların sorun ve taleplerini dinledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz