20 dakikalık yağış, bu hale getirdi

Silvan’da sel oluştu, Batman yolunu su bastı, düşen kaya parçaları yolu kapattı

20 dakikalık yağış, bu hale getirdi

DİYARBAKIR(SÖZ)-Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde şiddetli yağış, özellikle ulaşımı aksattı. Kaya parçalarının da düştüğü Silvan-Batman kara yolunda sürücüler, zor anlar yaşadı.

YOL BU HALE GELDİ              

Silvan ilçesinde şiddetli yağış, Batman ile ulaşımı sağlayan kırsal Yeşilköy Mahallesi mevkisinde sele yol açtı. 20 dakika etkili olan yağış ile birlikte düşen kaya parçaları, özellikle Silvan-Batman kara yolunun 18'inci kilometresinde sürücülere zor anlar yaşattı. Sürücüler güçlükle ilerlerken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Trafik ekipleri tedbir alırken, bölgeye Karayolları ekipleri de sevk edildi.

TRAFİK KAZASI OLDU

Öte yandan, Batman'da meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 7 kişi yaralandı.

Sürücülerinin ismi henüz öğrenilemeyen 72 AG 861 plakalı otomobil, Kıra Dağı mevkisinde 72 AAK 784 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada, otomobillerdeki 7 kişi yaralandı.

7 KİŞİ ZOR KURTARILDI

Haber verilmesi üzerine kaza yerine itfaiye, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sıkıştıkları araçlardan çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz