Aksoy Ailelerle!

Vali Aksoy, Sur ilçesindeki terör saldırıları nedeniyle evlerini terk etmek zorunda kalan aileleri ve eğitimleri aksayan öğrencileri ziyaret etti. ksoy "Sur ilçesinde mağdur olan tüm ailelere desteklerimiz bundan sonra da devam edecek. Devlet her zaman yanınızdadır"

Aksoy Ailelerle!

Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, terör mağduru aileleri ve öğrencileri ziyaret etti.

Vali Aksoy, eşi Hülya Aksoy ile Sur ilçesindeki terör saldırıları nedeniyle evlerini terk etmek zorunda kalan iki aileye ziyarette bulundu.

Bu kişilerle yakından ilgilenen Aksoy, ailelerin devam eden sorunları ve talepleri hakkında bilgi aldı.

İhtiyaçlarının karşılanması amacıyla getirdiği hediyeleri de ailelere veren Aksoy, "Sur ilçesinde mağdur olan tüm ailelere desteklerimiz bundan sonra da devam edecek. Devlet her zaman yanınızdadır" dedi.

EĞİTİMİ AKSAYANLAR

Daha sonra, Sur'daki terör saldırıları nedeniyle eğitimleri aksayan öğrencilere tahsis edilen 32 derslikli okula geçen Aksoy, öğrencilerle yakından ilgilendi.

Vali Aksoy, öğrencilerden, derslerini aksatmamasını, okula gelmeyen arkadaşlarını da eğitimlerini sürdürmeleri konusunda teşvik etmesini istedi.

Öğretmenlerle de görüşen Aksoy, öğrencilerin eğitimlerinin aksamaması için ellerinden geleni yapmaları gerektiğini söyledi.

Ziyarete, Vali yardımcıları Tuğba Koşal ve Remzi Kattaş, İl Milli Eğitim Müdürü Adnan Hurata, Yenişehir Kaymakamı Mehmet Özel ile Sur Kaymakamı Memduh Tura da katıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz