Anlı aday Adayı oldu

İş insanı Yıldırım Anlı, Diyarbakır’ın Ergani ilçe belediye başkan adaylığı için Ak Parti’den aday adayı başvurusuda bulundu.

Anlı aday Adayı oldu

DİYARBAKIR(SÖZ)- AK Parti’de yerel seçimler için tanınan başvuru süresi sona ererken, dün mesai bitiminde Diyarbakır’ın Ergani ilçe belediye başkan adaylığı için İş insanı Yıldırım Ali, aday adayı başvurusunda bulundu.

ERGANİ’DE ADAY ADAYLIĞI

Bir grup partiliyle birlikte Ergani İlçe Başkanlığına Belediye Başkan aday adayı başvurusunu yapan Ali, basın mensuplarına açıklamada bulundu. Ergani halkına hizmet etmek üzere bu göreve talip olduğunu belirten Ali, şu açıklamayı yaptı.

İLÇEYE HİZMET İÇİN

“Uzun yıllardır farklı sektörlerde faaliyet gösteriyorum. Bu süreçte edindiğim bilgi ve birikimi Ergani'mizin gelişimine katkı sağlamak için kullanmak istiyorum. Ergani, ülkemizin en önemli potansiyellerinden birine sahip bir ilçedir. Zengin bir tarihe, kültüre ve doğal güzelliklere sahip. Ancak, ilçemizin bu potansiyelini yeterince değerlendiremediğimizi düşünüyorum. Bu nedenle, belediye başkanlığım döneminde ilçemizin altyapısını, teknolojisini, tarımını, turizmini ve ekonomisini geliştirmeye odaklanacağız”

MODERN VE ÇAĞDAŞ YAPI

“Ergani'nin altyapısı, ilçemizin gelişimini engelleyen en önemli sorunlardan biridir. İlçemizdeki yolların, kanalizasyon ve su şebekelerinin büyük bir kısmının yenilenmesi gerekmektedir. Ayrıca, ilçemizdeki park ve yeşil alanların da iyileştirilmesi gerekmektedir.

Belediye başkanlığım döneminde, ilçemizin altyapısını modern ve çağdaş standartlara getirmek için çalışacağız” diyen Anli şöyle dedi;

“Teknoloji, günümüz dünyasında her alanda önemli bir yere sahip. Ergani'yi modern ve yaşanabilir bir ilçe haline getirmek için teknolojiyi etkin bir şekilde kullanacağız.

İlçemizdeki okullarda, hastanelerde ve kamu binalarında internet altyapısını güçlendireceğiz. Ayrıca, ilçemizdeki vatandaşların teknolojiden yararlanmasını kolaylaştıracak çalışmalar yapacağız”

Kaynak: Diyarbakır Söz