Bağlar’da olaylı gün

Bağcılar 2 grup arasında silahlı çatışma çıktı, 1 ölü kişi öldü, 2 kişi yaralandı, 5 Nisan’da ise iki aile arasındaki kavgada, 4 kişi bıçaklandı.

Bağlar’da olaylı gün

Merkez Bağlar ilçesi, Bağcılar bölgesinde 2 grup arasında çıkan silahlı çatışmada 1 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı. 
Olay, önceki gece saatlerinde Merkez Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yoldan geçen bir otomobile sokakta bulunan kişi veya kişilerce ateş açıldı.

OTOMOBİLE ATEŞ AÇILDI

Otomobildekilerin de silahla karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Vücutlarına mermi isabet eden 3 kişi yaralanırken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılardan 1'i olay yerinden kaçarken, 2 kişi ise sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

OZAN K. YAŞAMINI YİTİRDİ

Durumu ağır olan yaralılardan 24 yaşındaki Ozan K. doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Diğer yaralının hastanedeki tedavisi devam ederken, olay yerinden kaçan diğer yaralının tespit edilip yakalanması için çalışma başlatıldı.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. 

İKİ AİLE KAVGASI

Öte yandan, Bağlar’ın 5 Nisan Mahallesi Öğretmenler Caddesi'nde iki aile arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden çıkan sözlü tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada, aynı aileden B.K, D.K, C.K. ve E.K yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ile Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz