Başbakan Erdoğan'ın doktorları Diyarbakır'da

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın özel doktorları, Doç. Dr. Dursun Aras ve Doç. Dr. Serkan Topaloğlu, Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek, hastanede yatan iki hastayı ameliyat ettiler.

Başbakan Erdoğan'ın doktorları Diyarbakır'da

Diyarbakır Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yusuf Yağmur’u makamında ziyaret ettikten sonra hastaları ziyaret eden Başbakan Erdoğan’ın özel doktorları, Doç. Dr. Dursun Aras ve Doç. Dr. Serkan Topaloğlu, daha sonra polikliniklerde tedavi gören doktorları ve yatan hastaları ziyaret ettiler.

BAŞBAKAN DOKTORLARI

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Dursun Aras, şunları söyledi: ‘Meslektaşım Doç. Dr. Serkan Topaloğlu ile birlikte Diyarbakır Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kısa zamanda büyük bir hamle yaparak, bölgenin en büyük sağlık tesislerinden birisi olduğunu görmek, gerçekten mutluluk verici. Daha önce hastanemizden mezun olan meslektaşım Uzm.Dr.Erkan Baysal davetine icabet edip, Diyarbakır’a geldik. Doktorlar ve diğer sağlık personeli, Başhekim Yusuf Yağmur’un öncülüğünde gerçekten büyük bir özveri ile çalışıyorlar. Hem yapılan çalışmaları yerinde görmek ve hem de Başhekim Yağmur’un şahsında bütün personeli tebrik etmek için buraya geldik” dedi.

 

HASTALAR ÇOK MENNUN

Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören 52 yaşındaki Güllü Birgen,

‘Allah razı olsun. Çok mutluyum doktorumuz Erkan bey, bizlere adeta annesi gibi bakıyor. Başarılı bir operasyon ile sağlığımıza kavuştuk. Ne kadar teşekkür etsek azdır. Hep Dua edeceğim ameliyatımı yapan doktorlarımıza. Sayın Başbakanımızın iki tane doktoru başkent Ankara’dan gelip, ameliyatımıza girdi. Bizim açımızdan büyük bir şans. Başarıyla operasyonu yaptılar. Allah, hepsinden razı olsun’.

NEFES ALMAKTA ZORLANIYORDUM

62 yaşındaki bir diğer hasta Munibe Yıldız ise, nefes almakta bile zorluk çektiğini ve çok sıkıntı çektiğini belirterek şöyle dedi: ‘Kalbim sıkışıyordu akrabalarım çocuklarım Ankara veya İstanbul’a götürmek istediler. Komşularımız ise İstanbul’a gitmeye gerek olmadığını, çünkü İstanbul’un Diyarbakır’a geldiğini söyleyerek, Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni tavsiye ettiler. Dr. Erkan Bey, detaylı bir muayene etti. Başbakan Erdoğan’ın iki doktorunun hastanede olduğunu öğrenince sevincimiz katlandı. Ameliyat sonrası durumum çok iyi. Ankara veya İstanbul’a gitsek, en azından 3 ay sonrasına gün verdikleri için beklememiz gerekecekti. Yani ben 3 ay daha bu sıkıntıları yaşamak zorunda kalacaktım. Yolda yaşadığımız sıkıntılar da cabası. Allah, devletimizden razı olsun’

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler