Görüş Bildir

Bismil Halkı İftar Sofrasında Buluştu

Bismil Belediyesi tarafından ‘Sokak iftarlarında buluşalım, bereketi paylaşalım’ sloganıyla düzenlenen ve binlerce vatandaşı aynı sofrada buluşturan birinci geleneksel iftar yemeği hükümet konağın önündeki cadde de gerçekleştirildi.

Bismil Halkı İftar  Sofrasında Buluştu

Bismil halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar yemeğine Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç’in yanı sıra Cumhuriyet başsavcısı Fatih kocaman, Ilçe Emniyet Müdürü Hakkı Öztürk, Meclis üyeleri, Siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri Kurum müdürleri Okul mudurleri ,muhtarlar ve çok sayıda Bismil halki katıldı.

DOSTLUĞU VE BEREKETİ PAYLAŞIYORUZ

Çok sayıda vatandaşın aynı sofrada Ramazan bereketini paylaştığı geleneksel iftar yemeğinde konuşan Bismil Belediye Başkanı Turgay Gülenç , mahalle sakinlerinin Ramazan ayını tebrik ederek, “Bu mübarek ayda, aynı sofrada buluşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Allaha şükürler olsun ki, tekrar biraradayız. Burada önemli olan muhabbeti, dostluğu ve bereketi paylaşmaktır.” dedi.

Tek tek masalari dolaşıp misafirlere hoş geldin deyip sohbet eden Başkan Gülenç gelen vatandaşlara Ramazanını tebrik ederek, “Başı rahmet, ortası mağrifet, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir Ramazan ayı diliyorum. Yüce Allah bayrama da kavuşmayı nasip eder inşallah.” diye konuştu.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi