Görüş Bildir

Bizim Çocuklar Ve Barışcan'da Kına Gecesi

Bizim Çocuklar Ve Barışcan Kına Gecesi ve Folklör gösterileri ile bu hafta izleyenleri Diyarbakır’ın halk kültürüyle buluşturdu.

Bizim Çocuklar Ve Barışcan'da Kına Gecesi

Programa katılan Özel Savaş Ağar Koleji öğrencileri rengarenk kıyafteleri ve özellikle bindallı elbiseleriyle izleyenlerden tam not aldı. Sahnede bir kına gecesini canlandıran kızlar ellerine kına yakıp sahnede oturan gelinin etrafında şarkı söyleyerek döndüler.

Halk oyunları ekibi ise canlı davul zurna eşliğinde seyircileri Diyarbakır türküleriyle coşturdu.Programa katılan seyirciler bile Barışcan’ın hazırladığı animasyonlara katılarak eğlenceli dakikalar yaşadılar.Özellikle babaların katıldığı sandalye kapmaca yarışması ve annellerin oynadığı Tren animasyonu sahnede komik ve unutulmaz anlar yaşattı

1997 yılından beridir Söz Tv ekranlarında devam eden BİZİM ÇOCUKLAR VE BARIŞCAN programı artık her cumartesi saat 14:00'de Diyarbakır FORUM AVM’den canlı yayınla uydudan ve DSmart'dan yayın yapan Uzay TV'de ekranlarında yayınlanıyor Bu yıl 20. Sezonu yapılan programda her hafta olduğu gibi dans, müzik, animasyon, oyunlar ve yarışmalar yer alıyor.Programı hazırlayan ve sunan Barışcan’ın söylediği mini disko animasyon şarkılar ise programa neşe katıyor.

Programa katılmak isteyen okul yönetimleri, öğrencileri ve velileriyle birlikte, okulda hazırladıkları yıl sonu etkinliklerini sergileyebilir, Bayram kutlamaları, okuma bayramlarını, ödül törenleri, şölen ve şenliklerini bu programda ücretsiz gerçekleştirebilirler.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi