Çınar’ın yetenekli öğrencilerine spor malzemesi desteği

Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen Sportif Yetenek taraması ve spora yönlendirme projesi kapsamında başarılı 37 Çınarlı öğrenciye bakanlık tarafından gönderilen spor malzemelerini takdim etti.

Çınar’ın yetenekli öğrencilerine spor malzemesi desteği

Daha sonra öğrencilere voleybol oynayan Kaymakam Günlü, ”Çok çalışarak milli takımlarda yer alıp ülkemizi başarıyla temsil edeceğinize olan inancımız tamdır.” İfadelerini kullandı.

Diyarbakır’ın son yıllarda gerek tesis hamlesi gerekse sportif başarı konusunda en fazla gelişim gösteren kırsal ilçesi olarak dikkat çeken Çınar’da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen “Sportif Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesi” kapsamında daha önce yapılan testlerde seçilen ve başarılı olan 37 Çınarlı öğrenciye malzeme desteğinde bulunuldu.

İlçedeki spor salonunda düzenlenen törene İlçe Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, İçe Emniyet Amiri Ömer Babuşçu, İlçe Gençlik Spor Müdürü Mehmet Yılmaz Bay, öğrenciler ve veliler katıldı.

SİZLERİ İNŞALLAH MİLLİ TAKIMLARDA İZLEYECEĞİZ

Öğrencilere bakanlığın hazırladığı malzeme çantalarını teslim eden Kaymakam Günlü, burada yetişen sporcuların gelecekte milli takım formasıyla olimpiyatlar başta olmak üzere uluslararası organizasyonlarda Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancını dile getirdi. Günlü, ”Sizler bizim için değerlisiniz. Yetenekleriniz var ve çok çalışarak her biriniz inşallah milli takımlarımızda, olimpiyatlarda ülkemizi ve bayrağımızı temsil edeceksiniz. Bunun için yapmanız gereken şey çok çalışmak. Bizler her konuda yanınızda olup destek olacağız” dedi.

 Kaymakam Günlü, daha sonra öğrencilerle voleybol oynadı.

Haber: İsa İPEK

Kaynak: Diyarbakır Söz