Diski’de 2 değişim!

Diyarbakır Su Kanal İdaresi’nde görev değişikliği. Tutşi’nin iki yardımcısı Gökez ve Yürük görevden el çektirilirken yerlerine Çolak ve Araz getirildi.

Diski’de 2 değişim!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde Kayyım ve Genel Sekreter’in değişmesinden sonra başlayan revizyon devam ederken, DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi’nin iki yardımcısı da görevden el çektirilerek, yerlerine atama yapıldı.

DİSKİ’DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Vali Münir Karaloğlu’nun Valiler kararnamesi kapsamında görevden el çektirilerek merkez alınıp yerine Vali Ali İhsan Su’yun getirilmesi, görevden alınan Genel Sekreter Ayhan Kardan’ın  yerine de Sur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Abdullah Çiftçi’nin atanmasından sonra; Büyükşehir belediyesinde başlayan yönetim kadrosu revizyonu devam ediyor.

İKİ BAŞKAN YARDIMCISI DEĞİŞTİ

İthal bürokrat döneminden yerel bürokrat döneminin startı verildiği belirtilen Büyükşehir’de revizyon Diyarbakır Su Kanal İdaresi’ni de kapsamına aldı. DİSKİ Genel Müdürü Fırat Tutşi’nin yardımcılığını yapan Hasan Gökez ve Fatih Yürük, İl Valisi ve Belediye Başkanvekili Ali İhsan Su’nun talimatı üzerine görevden el çektirildi.

Gökez ve Yürük’ün yerine Serhat çolak ile Selim Araz atandı. İkili daha önce DİSKİ’de daire başkanlığı görevini yürütüyordu.

Kaynak: Diyarbakır Söz