Görüş Bildir

Diyarbakır’da 2 çocuk boğuldu

Diyarbakır’a bağlı Tali köyünde serinlemek için baraj gölüne giren amca çocukları Turan ve Mehmet Akbulut boğuldu.

Diyarbakır’da 2 çocuk boğuldu

Edinilen bilgiye göre, merkez Bağlar ilçesine bağlı Tali köyünde ikamet eden ve amca çocuklar olan Turan (19) ve Mehmet Akbulut (14) dün öğlen saatlerinde serinlemek için köyde bulunan baraj gölüne girdi. Uzun süre kendilerinden haber alamayan yakınları baraj gölüne geldiklerinde kuzenlerin giysilerini gördü. İtfaiyeye haber verilmesi üzerine bölgeye Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sualtı Arama Kurtarma ekibi ve UMKE ekipleri sevk edildi. Dün akşam geç saatlere kadar aramasını sürdüren ekipler bir sonuç alamadı. Sabahın ilk ışıklarıyla başlayan arama kurtarma çalışması sonucunda Turan ve Mehmet Akbulut’un cansız bedenlerine ulaşıldı.

Büyükşehir Belediyesi Sualtı Arama Kurtarma ekipleri tarafından çıkarılan çocukların cesedi otopsi yapılmak üzere Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsinin ardından cenazeler Tali köyünde defnedilDİ.

Liseden bu yıl mezun olan Turan Akbulut’un bu ay sonunda yapılacak üniversite sınavına hazırlandığı öğrenildi. Mehmet Akbulut’un ise ortaokulu bu yıl bitirdiği belirtildi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi