Diyarbakır Takımı Türkiye Şampiyonasında!

Diyarbakır Takımı Türkiye Şampiyonasında! Kayapınar Belediyesi 14 Yaş Altı Basketbol Takımı, Türkiye Şampiyonası Yarı Finalleri’ne katılıyor.

Diyarbakır Takımı Türkiye Şampiyonasında!

Kayapınar Belediyesi 14 Yaş Altı Basketbol Takımı, Diyarbakır ve bölge şampiyonu olduktan sonra Türkiye’nin en iyi takımlarının katılımıyla Isparta’da başlayan Türkiye Şampiyonası Yarı Finalleri’ne katılıyor.

Gelecek vaat eden oyunculardan oluşan Diyarbakır temsilcisi, başarılı sonuçlar alarak kenti ve bölgeyi en iyi şekilde temsil etmenin hesaplarını yapıyor.

Kayapınar Belediyesi, sportif faaliyetlerde elde ettiği başarılarla gündeme gelmeye devam ediyor. Birçok branşta başarılı bir grafik çizen belediyenin genç erkek basketbol takımı Türkiye Yarı Finalleri’nde mücadele etme hakkı kazandı.

Diyarbakır ve bölge şampiyonu olduktan sonra Isparta’da başlayan U14 Türkiye Şampiyonası Yarı Final Grubu maçlarında ter döken Kayapınar Belediyesi’nin gelecek vaat eden sporcuları, Fenerbahçe, Anadolu Efes, Darüşşafaka, Ankara Magıc, Bahçeşehir Koleji, Adana Çukurova, Antalya Gelişim gibi basketbolda marka olmuş kulüplerin de boy gösterdiği şampiyonada başarılı sonuçlar alarak bölgeyi ve Diyarbakır’ı en iyi şekilde temsil etmenin hesaplarını yapıyor.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler