Dünyaca ünlü sanatçının Diyarbakır’da çekilen Kürtçe klibi sosyal medyayı salladı

Dünyaca ünlü İlahi sanatçısı Maher Zain Kürtçe İlahi bestesine Diyarbakır’da klip çekti. Sosyal medya ve You Tube kanalı üzerinden izleyicisiyle buluşan klip sosyal medyayı salladı.

Dünyaca ünlü sanatçının Diyarbakır’da çekilen Kürtçe klibi sosyal medyayı salladı

Diyarbakır'da yaptığı ilk Kürtçe klibi  “Ey Gahafuru Rahim” ilahisini sosyal medya hesapları ve youtube üzerinden yayınlayan Zain, Merhaba değerli kardeşlerim. Umarım Kürtçe şarkım ‘Ey Gahafuru Rahim’i beğenirsiniz. Bu şarkıyı sizin için Kürtçe olarak sunuyorum. Ramazanınız mübarek olsun” ifadelerine yer verdi.

Akabinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Bereketin İzinde Diyarbakırda Ramazan Ramazan” adlı etkinlik kapsamında bir konser veren sanatçı sevenleriyle buluştu.

Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen konsere Diyarbakırlılar akın etti.

Akıcı Kürtçe lisanı ile ilgiyi üzerine çeken Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı Maher Zain Diyarbakır’daki çekimleriyle takdir topladı. Kürtçe seslendirmedeki akıcılığı ile hayran bıraktı. Son yıllarda bir çok festival, konser ve defileye ev sahipliği yapan Diyarbakır artık dünyaca ünlü sanatçılarında uğrak noktası olmuş durumda.

Haber: Filiz YAŞA

Kaynak: Diyarbakır Söz