Ensarioğlu Ailesinin Mutlu Günü

Aile büyüklerinden Sait Ensarioğlu'nun oğlu Abdullatif, Mustafa Ensarioğlu'nun da kızı Neslihan Ensarioğlu ile hayatlarını birleştirdi. Altındağ Dinlenme Tesislerinde gerçekleştirilen düğüne, siyasetin ve iş dünyasının tanınan isimleri akın etti.

Ensarioğlu Ailesinin Mutlu Günü

DİYARBAKIR-Diyarbakır ve bölgenin tanınmış ailelerinin ileri gelenlerinden Sait Ensarioğlu'nun oğlu Abdullatif, Mustafa Ensarioğlu'nun da kızı Neslihan Ensarioğlu, Altındağ Dinlenme Tesislerin düzenlenen görkemli bir törenle dünya evine girdi. AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu'nun kardeşi olan Abdullatif Ensarioğlu'nun düğününe siyasetin ve iş dünyasının tanınan isimleri akın etti.

ALTINDAĞ TESİSLERİNDE

2 bin kişilik kapasiteye sahip düğün salonu, yoğun izdiham nedeniyle pek çok kişinin ayakta kaldığı gözlenirken, salonun hınca hınç dolu olması nedeniyle çok sayıda misafir düğün salonunun bahçesinde oynadı. Gelin ve damat, düğün salonuna girmeleriyle birlikte adeta dolar yağmuruna tutuldu. Takı merasimi yapılmamasına rağmen, geline bir hayli takı takıldığı gözlendi.

KATILIM YOĞUN OLDU

Damadın babası Hacı Said Ensarioğlu, abileri Ak Parti Milletvekili M. Galip Ensarioğlu ile Cihan Ensarioğlu düğün boyunca davetlilerle yakından ilgilendi. Misafirlerini kapıda karşılayan Ensarioğlu kardeşler, misafirlerini kapıda karşıladı. Düğün hayli renkli geçerken, davetliler birbirinden güzel Türkçe ve Kürtçe şarkılarla coştu. Ensarioğlu ailesi düğünle ilgili duygularını şu cümleyle ifade ettiler; "Cenab-ı Allah, bütün gençlerimize böylesi bir düğün ve ömür boyu mutluluk, sağlık, huzur nasip etsin"

Kaynak: Diyarbakır Söz