Genç ziraat mühendisi balık avlarken boğuldu

Antalya'nın Kaş İlçesi’nde, ziraat mühendisi 26 yaşındaki Kemal Kahraman, zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde boğularak yaşamını yitirdi.

Genç ziraat mühendisi balık avlarken boğuldu

Kaş’a bağlı Yeşilköy Mahallesi’nde oturan ziraat mühendisi Kemal Kahraman, bugün saat 05.00 sıralarında zıpkınla balık avlamak için arabasıyla evden çıktı. Muharkürü Koyu’nda denize dalış yapan Kemal Kahraman’ın öğle saatine kadar eve dönmemesinden şüphelenen baba Ahmet Kahraman, cep telefonundan oğlunu aradı, ancak ulaşamadı. Traktörle koya giden Ahmet Kahraman, oğlunun aracını deniz kıyısında, cep telefonunu da aracın içinde buldu. Ahmet Kahraman’ın haber vermesi üzerine olay yerine gelen yakınları ve bölge halkı, Kemal Kahraman’ı aramaya başladı. Kalkan Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ve Kalkan Jandarma Komutanlığı da ihbar üzerine olay yerine geldi.

CESEDİ DERİNLİKTE BULUNDU

Yapılan aramada, Kemal Kahraman’ın cesedinin, 4 metre derinlikte kayalıkların arasında olduğu belirlendi. Sahil Güvenlik Komutanlığı’na bağlı dalgıçlar, Kemal Kahraman’ın cansız bedenini sudan çıkardı. Sahil Güvenlik Botu ile Kalkan Yat Limanı’na getirilen Kemal Kahraman’ın cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Zıpkınla balık avlamak için tüpsüz dalış yapan Kemal Kahraman’ın boğulduğu belirlendi.

2 AY SONRA ASKER OLACAKTI

Geçen yıl Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden mezun olan Kemal Kahraman’ın Yeşilköy Mahallesi’nde bir tarım ilaçları bayiinde ziraat mühendisi olarak çalıştığı ve 2 ay sonra askere gideceği kaydedildi.

Kaynak: DHA