Güzeloğlu'na Heyet Trafiği

Vali Güzeloğlu, İstanbul Hali İhraçatçılar Birliği ile İHH İnsanı Yardım Vakfı Diyarbakır Şube Başkanlığı ile Mersin'li bir grup işadamını dün makamında görüştü. Diyarbakır'ın sosyo-ekonomik alandaki gelişmeleri hakkında, istişare edildi.

Güzeloğlu'na Heyet Trafiği

Bir süre önce İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle Diyarbakır valiliğine atanan Vali Hasan Basri Güzeloğlu'na "hayırlı olsun" ziyaretleri devam ederken, heyet görüşmeleri de sürüyor.

Güzeloğlu dün sırasıyla  İstanbul Hali İhraçatçılar Birliği ile İHH İnsanı Yardım Vakfı Diyarbakır Şube Başkanlığı ile Mersin'li bir grup işadamını dün makamında görüştü.

İHİB HEYETİYLE GÖRÜŞTÜ

İHİB Başkanı Uğur Aysal ve Başkan Yardımcıları İbrahim Geyikoğlu, Ahmet Hayri Diler ile Genel Sekreter Bekir Aslaner ve Yönetim Kurulu Üyeleri Haşim Güreli, Hasan Altuntaş, Nihat Yıldız, Bülent Abi ve Abdulkadir Sarım'ın yer aldığı heyet Vali Güzeloğlu ile bir araya geldi.

İHİB Başkanı Uğur Uysal, Vali Güzeloğlu’na yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak, başarı diledi. Vali Güzeloğlu ’da ziyaretlerinden ve dileklerinden dolayı İHİB Başkanı Uğur Aysal ve Yönetim Kuruluna teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Misafirleriyle makamında bir süre görüşen Vali Güzeloğlu’na ziyaret sonunda İstanbul Halı İhracatçıları Birliği adına Başkan Uğur Uysal tarafından 19 yüzyıla ait halı hediye edildi.

İHH YÖNETİM KURULU

Güzeloğlu,  İHH İnsani Yardım Vakfı Diyarbakır Şube Başkanı ve Kadın Kolları Başkanı ile Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Ziyarette İHH İnsani Yardım Vakfı Diyarbakır Şube Başkanı Veysi Çiçekli, İHH Diyarbakır Teşkilat Başkanı Barış Oktay, Genç İHH Diyarbakır Başkanı Fatih Balık, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Erdoğan ile İHH Diyarbakır Kadın Kolları Başkanı Kerime Güç, İHH Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Nuray Yaman, Yıldız Aktaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri Sümeyye Bayram, Sema Şen ile Meral Bozkuş yer aldı.

MAVİ MARMARA GEMİ MAKETİ

İHH Şube Başkanı Veysi Çiçekli, Vali Güzeloğlu’na nezaket ziyaretinde bulunduklarını ifade ederek, İHH İnsani Yardım Vakfı'nın Diyarbakır’daki faaliyetleri ve planladığı projeleri hakkında bilgi verdi. Misafirleriyle makamında bir süre görüşen Vali Güzeloğlu’na ziyaret sonunda İHH Diyarbakır Şube Başkanı Veysi Çiçekli tarafından Mavi Marmara gemi maketi ile Mescidi Aksa kabartması hediye edildi.

MERSİNLİ İŞ ADAMLARI

Buarada, Güzeloğlu,  Mersinli İşadamlarını makamında kabul etti. Ziyarette Gürsoy Grup Yönetim Kurulu Başkanı Alper Gürsoy, Ekinci İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nesim Ekinci, Gündoğar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Gündoğar yer aldı. Misafirleriyle makamında bir süre görüşen Vali Güzeloğlu konuklarıyla birlikte fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz