Halis Bilden’den Altındağ’a ziyaret

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, Söz ve Uzay Haber Yayın Grubunu ziyaret etti. İş İnsanı ve Araştırmacı Yazar Mehmet Ali Altındağ’la bir araya geldi.

Halis Bilden’den Altındağ’a ziyaret

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı , seçim çalışmaları kapsamında, Söz Gazetesi ve Uzay Haber Yayın Grubunu ziyaret etti.

Yayın kuruluşlarının Genel Yayın Yönetmeni Ömer Büyüktimur tarafından karşılanan Bilden, İşadamı ve Araştırmacı Yazar Mehmet Ali Altındağ’ın makamına geçerek, burada görüştü. Görüşmede Bilden, yerel seçim çalışmalarına aralıksız şekilde hazırlandıklarını belirterek, kenti yönetmeye talip olduklarını bir kez daha dile getirdi.

HALİS BİLDEN GÖRÜŞMESİ

Diyarbakır ve ilçelerinde seçilmeleri halında ticaret alanında atılacak adımların istişare edildiği görüşmede Bilden, “Huzurlu ve istikrarlı ve adaletli bir Diyarbakır için durmadan çalışacağız” dedi. Gençlik yılarında Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nde Daire Başkanlığı görevinde bulunması hasebiyle kentin sorunları ve ihtiyaçlarına yabancı olmadığını kaydeden Bilden’e Altındağ ve Büyüktimur başarılar diledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz