Hasımlar Yine Kan Akıttılar

Alacak yüzünden husumetli olan iki aile arasında silahlı çatışma çıktı. Bir kişi öldü, 5 kişi de yaralandı Siverek ilçesinde büyük bir gerginlik yaşanıyor.

Hasımlar Yine Kan Akıttılar

Siverek ilçesinde husumetli iki aile arasında çıkan kavgada, ateşlenen tabancalardan çıkan kurşunlara hedef olan 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ağır yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Aralarında alacak yüzünden husumet bulunan Lale ve Kankılıç ailelerinin fertleri, cadde üzerinde karşılaşınca bir anda tartışmaya başladı. Tartışma, diğer aile bireylerinin de katılımıyla kısa sürede kavgaya dönüştü.

HUSUMETLİ AİLELER ÇATIŞTI

Karşılıklı tabancaların kullanıldığı kavgada Ekrem Kankılıç, Ahmet Kankılıç ve Şaban Lale vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince Siverek Devlet Hastanesi'ne sevk edilirken polis olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı.

YARALILARDAN BİRİ ÖLDÜ

Silahlı kavgada yaralanan ve dunumu ağır olan Şaban Lale tüm müdahalere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

HASTANE ÖNÜNDE KAVGA

Lale’nin cenazesi otopsi için morga kaldırılırken, acilde ilk müdahaleleri yapılan Ekrem Kankılıç ve  Ahmet Kankılıç ise Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye akın eden tarafların yakınları burada da taş ve sopalarla kavga etti. İkinci kavgada Bahri Kankılıç, Mehmet Lale, Mustafa Lale ve Murat Kurt, taş ve sopa darbeleri ile yaralandı. 1 kişinin öldüğü, 6 kişinin de yaralandığı kavgayla ilgili bazı kişiler gözaltına alınırken, hastanede ve tarafların oturduğu yerlerde güvenlik önlemi alındı. Soruşturma sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler