"HuQQabaz" Forum AVM'de açıldı

Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezi olan Forum AVM'de, Türk ve dünya mutfağının seçkin lezzetlerini müşterilerine sunan HuQQabaz kafe ve restorantın açılışı gerçekleştirildi.

Açıldığı günden bu yana Diyarbakır'ın her anlamda gözdesi olmayı başaran ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezi olan Forum AVM, seçkin markalara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

HuQQabaz Diyarbakır'da

Yemek ve eğlence sektörüne kattığı faklı bir solukla adından bahsettiren HuQQabaz kafe ve restorant, 13'üncü şubesini Diyarbakır Forum AVM'de hizmete soktu.

Restorantın açılış kurdelesini Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Temel, Arif Yıldırım, Diyarbakırlı İş insanı Selahattin Altındağ, Sanayiciler ile iş insanları, basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ve seçkin davetliler hep birlikte kesti.

İSTİHDAM SAĞLANIYOR

HuQQabaz markasını Diyarbakır'a kazandıran iş insanı Mahir Duraner, yaptığı açıklamada, Diyarbakır için yeni bir yatırımı gerçekleştirdiklerini belirterek, "42 arkadaşımızla birlikte burada çalışıyoruz. HuQQabaz, Türkiye ve körfez ülkelerinde yeme-içme ve eğlence alanında çok güçlü bir marka. Diyarbakır'a HuQQabaz'ı getirmekten dolayı çok mutluyuz. Bugün açılışımız sırasında Diyarbakırlılardan büyük bir teveccüh gördük. Sağ olsun Diyarbakırlılar bizi yalnız bırakmadılar. Keyifli bir mekan yaptık. Yeni bir iş alanı oluşturmuş olduk. İnşallah daha iyilerini de Diyarbakır'a bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler