İki kaza 13 yaralı

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu üzerinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında, 13 kişi yaralandı.

İki kaza 13 yaralı

8 KİŞİ YARALANDI

Günün ilk kazası, Siverek yolunda meydana geldi. Mehmet Ortakaya'nın (52) kullandığı 63 ES 414 plakalı otomobil Siverek-Adıyaman feribot yolunun 3. kilometresinde Mehmet Ali Karakurt (31) idaresindeki 63 EB 947 plakalı otomobil ile çarpıştı.

İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Kazada sürücülerin yanı sıra otomobillerde bulunan Keziban ve Hasan Ortakaya, Meryem, Havva ve Türkan Ötgen ile Ramazan Kızılkar yaralandı. Ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve burada tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtti.

5 KİŞİ YARALANDI

Günün ikinci yaralamalı trafik kazası, ilçe girişinde yaşandı. Siverek-Şanlıurfa karayolunun 5'inci kilometresinde meydana geldi. Şanlıurfa yönüne giden Zülfikar Aylun yönetimindeki 63 EV 156 plaklı otomobil, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada, sürücü Zülfikar ile otomobilde bulunan yakınları Özlem, Yusuf, Tuana ve Özgür Aylun yaralandı.Yaralılar, kazayı görenlerin çağırdığı ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tedavisine başlanan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler