Kardeşlik köprüsü inşa etti

Diyarbakır'da şehit edilen Gaffar Okkan ve 5 polis memuru törenle anıldı; Emniyet Müdürü Kaya; "Devlet ve millet kaynaşmasını hedef alarak Ali Gaffar Okkan ve silah arkadaşlarının şehadetlerine yol açanlar emellerine ulaşamamışlar ve hiçbir zaman ulaşamayacaklardır. Gönülden gönüle bir kardeşlik köprüsü inşa etmiştir” dedi.

Kardeşlik köprüsü inşa etti

23 YIL ÖNCE KATLEDİLDİLER

 23 yıl önce silahlı saldırıda şehit edilen İl Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan ve 5 polis memuru için Diyarbakır’da anma töreni düzenlendi. Yenişehir ilçesi Sezai Karakoç Bulvarı'nda düzenlenen törende Kur'an-ı Kerim okundu, şehitler için dua edildi.

KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ İNŞA ETTİ

İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya,  "Gönülden gönüle bir kardeşlik köprüsü inşa etmiştir.  Kurduğu gönül bağı karşılıksız kalmamıştır. Merhumun bu kadim topraklara attığı sevgi tohumları mümbit gönüllerde yeşererek, yaşadığımız huzur ve güven ortamını iyice pekiştirmiştir."

OKKANIN SEVGİSİ KALPLERDE

Okkan'ın insanın kalbine dokunmayı başardığını ve onların samimi sevgisini kazandığını dile getiren Kaya, onun mirasını takip ederek halkın sevgi ve desteğiyle görevlerini ifa etme bilincinde ve kararlılığında olduklarını bildirdi.

 TÖRENE KİMLER KATILDI?

Törene Kayapınar Kaymakamı Arif Karaman, Yenişehir Kaymakamı Murat Beşikci, Bağlar Kaymakamı İsmail Pendik, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler