Mardin’den Diyarbakır’a gelen M.N.A’dan haber alınamıyor

M.N.A’nın ailesinin ihbarı üzerine 18 Nisan’dan buyana Dicle Nehrinde arama yapan, şahsın cep telefonu ve giysilerine ulaşılan ancak kendisine ulaşılmazken, dün itibariyle arama ekibine kadavra köpeği Boyka’da katıldı.

Mardin’den Diyarbakır’a gelen M.N.A’dan haber alınamıyor

Mardin’den Diyarbakır’a geldikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan ve kaybolduğu bildirilen M.N.A’nın bulunması için Dicle Nehri ve çevresinde arama çalışması devam ederken, dün itibariyle kadavra köpeği Boyka’da katıldı.

AİLESİ BİLDİRDİ

Mardin'den 18 Nisan'da Diyarbakır'a gelen ve o günden bu yana kendisinden haber alınamayan M.N.A'yı kendi imkanları ile bulamayan ailesi, durumu yetkililere bildirdi.

CEP TELEFONU

Gelen ihbarları da değerlendiren polis ekiplerince yapılan arama sonucu M.N.A'nın cep telefonu ve bazı eşyaları tarihi Ongözlü Köprü yakınlarında bulundu.

ARAMALAR SÜRÜYOR

Bölgede polis, jandarma, itfaiye ve AFAD ekiplerince arama çalışması başlatıldı.

Dicle Nehri'nde yoğunlaşan arama çalışmalarında AFAD ekipleri su altı görüntüleme cihazlarıyla da inceleme yaptı.

İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince de dedektör köpeklerle nehir kıyısında arama çalışması yürütülürken, dün itibariyle kadavra köpeği Boyka’da ekibe katıldı.

HAKİM KARDEŞİ ÇIKTI

Dicle Nehrinde aranan M.N.A’nın Şanlıurfa’da görev yapan bir hakimin kardeşi olduğu öğrenilirken, şahsın yüzde 40 engelli olduğu bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz