Nişanlısından ayrıldı, otel odasında intihar etti

Şanlıurfa’da, nişanlısından ayrıldıktan sonra bunalıma girdiği ileri sürülen 30 yaşındaki anestezi teknisyeni Enver Günbayi, kaldığı otel odasında koluna taktığı seruma ilaç karıştırarak intihar etti.

Nişanlısından ayrıldı, otel odasında intihar etti

Olay, öğleden sonra Karakoyunlu Mahallesi’nde bulunan bir otelin 3’üncü katındaki odada meydana geldi. İddiaya göre, özel bir hastanede anestezi teknisyeni olarak çalışan Enver Günbayi, kısa bir süre önce adı öğrenilmeyen nişanlısından ayrıldı. Ayrılığın ardından ailesiyle de problem yaşayan genç, dün gece 63 YE 018 plakalı otomobiliyle evi terk ederek otele yerleşti. Yaşananların ardından Enver Günbayi’ye ulaşamayan ailesi polisten yardım istedi. Polisin inceleme sonucu gencin bir otelde kaldığı tespit edildi. Polisler eşliğinde otele giden aile fertleri, üçüncü kattaki odanın kapısını açan olmayınca görevlilerden yedek anahtar istendi. Kapı açılarak girilen otel odasında hareketsiz yatan Günbayi'nin sağlık ekiplerinin incelemesinde öldüğü belirlendi. Odasına intihar mektubu bırakan Günbayi’nin koluna takılan seruma karıştırdığı ilaçla intihar ettiği tahmin ediliyor.

Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Enver Günbayi'nin cesedi yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. İntihar haberini alan gencin yakınları da otel önünde toplanarak gözyaşı döktü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz