Önce polise çarptı sonra tartıştı sonra da kaçtı! O saldırgan bugün serbest bırakıldı

Şüphe üzerine durduruldu, polislerle tartıştı, üzerlerine araba sürdü, bir kişiye çarpıktan sonra kaçtı. Yaşanan olayın ardından yakalanan şahıs bugün serbest bırakıldı.

Önce polise çarptı sonra tartıştı sonra da kaçtı! O saldırgan bugün serbest bırakıldı

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolunda, şüphe üzerine polisler tarafından durdurulan otomobilin sürücüsü, önce polislerle tartıştı, ardından üzerlerine otomobilini sürdü, olaya olaya müdahale etmek isteyen kişiye çarptıktan sonra kaçtı. Çarptığı kişi son anda ezilmekten kurtulurken, olay kameraya yansıdı. Otomobil ise olay yerinden 1 kilometre uzaklıkta terk edilmiş olarak bulundu.

ŞÜPHE ÜZERİ DURDURULDU

Amerikan filimlerini aratmayan olay dün akşam saatlerinde, Diyarbakır- Şanlıurfa kara yolu üzerinde bulunan bir alışveriş merkezinin önünde meydana geldi. Şüphe üzerine durdurulan 35 BZG 293 plakalı otomobilin ismi henüz belirlenemeyen sürücüsü ile trafik polisi arasında, bilinmeyen bir nedenden dolayı sözlü tartışma yaşandı.

TARAFLAR ARASINDA SÖZLÜ TARTIŞMA

Sözlü tartışma, otomobildekilerin de inmesiyle büyüdü. Bu sırada çevredekiler araya girerek trafik polisi ile otomobil sürücü ve içerisindekileri sakinleştirmeye çalıştı.

BİR BAŞKA TRAFİK POLİSİ

Bu esnada görevli bir başka trafik polisi olay yerine gelerek, yaşananlara müdahale etmeye çalıştı. Kargaşa sırasında sürücü, otomobile binerek hareket etti.  Tartıştığı trafik polislerinin üzerine otomobili süren sürücü, bu esnada olay yerine gelin tarafları ayırmaya çalışan  bir vatandaşa çarptı. Otomobilin çarpması sonucu yere düşen kişi ezilmekten son andan kurtuldu.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Polis ile sürücü ve otomobil içerisindekilerle yaşanan tartışma anları cep telefonu kamerasına yansırken, trafik polisleri de kaçan otomobilin peşine düşerek takibe başladı. İsmi öğrenilemeyen sürücü yaklaşık 1 kilometre sonra otomobili ara sokağa bırakarak, kaçtı.

OTOMOBİL TERK EDİLMİŞ BULUNDU

Polis kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlatırken, olay yerine narkotik ekipleri çağrılarak, araç arandı. Olayla ilgili soruşturma sürürken, otomobil içerisindeki kişilerin ise ifadelerine başvuruldu.

Kısa üre sonra yakalanan Y.K. isimli şahıs savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz