Özürlü derneklerine ziyaret

Özürlüler Haftası dolaysıyla Kayapınar Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Dağ, Diyarbakır’daki özürlü derneklerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Mahmut Dağ, belediyelerin toplumun her kesiminin yararlanacağı hizmetler yapmak zorunda olduğunu belirti.

Özürlü derneklerine ziyaret

Özürlüler Haftası dolaysıyla Kayapınar Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Dağ, Diyarbakır’daki özürlü derneklerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Hafta dolaysıyla Başkan Vekili Mahmut Dağ, Altı Nokta Körler Derneği, Bedensel Engelliler Derneği Diyarbakır Şubesi ve Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette Başkan Yardımcısı Servet Yılmaz ve Meclis Üyesi Murat Çetin hazır bulundu. Ziyaretlerde dernek başkanları ve üyeler yaşadıkları sorunlar ve yerel yönetimlerden isteklerini belirtiler. Bu yönlü ziyaretlerin üyeleri için büyük bir moral olduğunu belirten dernek başkanları, Diyarbakır’daki yerel yönetimlerin bu konuda gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ettiler.

“HİZMET HERKES İÇİN OLMALI”

Belediyelerin yaptıkları hizmetlerin bu kente yaşayan herkesi kapsaması gerektiğini belirten Başkan Vekili Mahmut Dağ, “ Bu anlamda yapılan hizmetlerde özellikle özürlü arkadaşlarımıza daha iyi olanaklar sağlamak anlamında daha duyarlı olmamız gerekir. Bu nedenle bu tür ziyaretlerin ve geliştirilecek diyaloglar yapacağımız hizmetlerde kendileri için hayatı kolaylaştıracak hizmetler yapmamızda büyük önem kazanacaktır. Bu anlamda özelikle kendi bölgemizdeki yapılarda özürlü arkadaşlarımız için yapılması gerekenler konusunda belediye olarak duyarlılık gösteriyoruz. Belediye olarak özellikle engelli vatandaşların sorunlarıyla daha yakından takip etmek ve çözmek adına engelli danışma merkezini kuruyoruz. Bu anlamda sorunlar daha erken çözüm bulacaktır “ şeklinde konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler