Parçalanmış erkek cesedi

Bismil ilçesinde elleri ve ayakları bağlı hayvanlar tarafından parçalanmış erkek cesedi bulundu

Parçalanmış erkek cesedi

İlçenin Tatlı Çayır köyü civarında çoban tarafından bir ceset bulunması üzerine durum yetkililere bildirildi. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Ekiplerin yaptığı ilk incelemede, kimliği henüz belirlenemeyen elleri ve ayakları bağlı cesedin, 25 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu tespit edildi. Ceset, incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde vücudunun bir kısmı hayvanlar tarafından parçalanmış erkek cesedi bulundu. Vücut bütünlüğü bozulan cesedin kimlik tespitinin yapılması için çalışma başlatıldı.

ERKEK CESEDİ BULUNDU

Bismil'e 17 kilometre uzaklıkta bulunan Tatlıçayır köyü civarında, bölge halkı tarafından hayvanların vücudunun bir kısmını parçaladığı erkek cesedi bulundu. Haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, vücut bütünlüğü bozulmuş ve ismi öğrenilmeyen erkeğin 15- 20 gündür arazide olduğu belirlendi.

20 GÜNDÜR ARAZİDE

Emleri ve ayakları bağlı olduğu dikkat çeken ceset, incelemenin ardından otopsi için ambulansla Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Vücut bütünlüğü bozulan cesedin kimlik tespitinin yapılması konusunda kayıp olan kişilerin ailelerinden DNA örnekleri alındı. Jandarmanın olayla ilgili incelemesi sürüyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz