Pastahanede zorla fuhuş!

Diyarbakır'ın göbeğinde silah zoruyla üç kadın pastahanede fuhuşa zorlandıkları polis operasyonuyla ortaya çıktı. Kadınlar kurtarılırken, fuhuş taciri ise tutuklandı.

Pastahanede zorla fuhuş!

Diyarbakır'da polisin yaptığı operasyonda, bir pastanede silah zoruyla fuhuş yaptırılan 3 kadın kurtarıldı. Kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı belirlenen Mehmet Ali G., ise tutuklandı.

İHBAR ÜZERİNE OPERASYON

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Bürosu ekipleri merkez Bağlar İlçesi'nde bir pastanede kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı ihbarını aldı. Pastaneyi ve çalışanları takibe alan polis, kadınların silah zoruyla fuhuşa ve konsomasyona zonlandıklarını tespit etti.

ÜÇ KADINA ZORLA FUHUŞ

Polis, önceki gün yaptığı operasyonla fuhuşa zorlanan 3 kadını kurtardı. Yapılan denetlemede, müşteri kılığında gelenlerin bir içeçek için 20 lira ödeyip, ardından özel odalara alınıp fuhuş yaptırıldığı ortaya çıkarıldı. Pastanedeki aramalarda kadınların tehdit edilip alıkonulmasında kulanılan 3 tabanca ile bıçak, 18 sim kart ele geçirildi.

 

FUHUŞ TACİRİ TUTUKLANDI

Kadınlara zorla fuhuş yaptırdığı belirtilen Mehmet Ali G., polisteki sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. 3 kadının, 6 aydır tehditle fuhuşa zorlandıkları ortaya çıktı.

Kaynak: Diyarbakır Söz