Diyarbakır'daki polise silahlı saldırı olayında flaş gelişme

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde beyaz toros içinden polise yapılan silahlı saldırı olayıyla ilgili yeni bir gelişme oldu. Diyarbakır Valiliği silahlı saldırı olayıyla ilgili olarak aranan bir şahsın yakalandığını bildirdi.

Diyarbakır'daki polise silahlı saldırı olayında flaş gelişme

Diyarbakır Valiliği'nden yapılan açıklamada, Bağcılar Mahallesi Şanlıurfa Bulvarı 1204. Sokak'ta devriye görevi yapan Bağlar İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekip aracına beyaz torosla kimliği belirsiz kişiler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldığı, araçtaki emniyet görevlilerinin karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada 3 polis memurunun yaralandığı, bir bölücü terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği anımsatıldı.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:            

"Olaya karışan diğer şahıs veya şahısların da kaçtığı bilinmektedir. Olayın aydınlatılmasına yönelik olarak devam eden çalışmalarda, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğünce yapılan incelemelerde, araç içerisinde parmak izi tespit edilen bir şahıs, 09.20 sıralarında ilimiz Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince, Bağlar ilçesi Sunay Caddesi Koşuyolu Parkı civarında yakalanmıştır."

Saldırıda kullanılan otomobilin çalıntı olduğu belirlenmişti.

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz