Polisten 8 Mart kutlaması

Diyarbakır polisinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması. Ofis Gevran Caddesi’nde vatandaşlara karanfil ve gül dağıtan polislerin bu davranışı ilgi çekerken, bayan polisin yaşlı bir kadının elini öpmesi günün en anlamlı karesi olarak dikkat çekti.

Polisten 8 Mart kutlaması

8 Mart Dünya Kadınlar Günü öncesinde en anlamlı hareket emniyet teşkilatından geldi.

Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekleme Şube ekipleri, kentin en işlek caddesi olan Ofis Gevran Caddesi’nde özellikle bayan vatandaşlara çiçek, karanfil ve gül dağıtarak, Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Polis ekiplerini karşılarında çiçeklerle gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.Vatandaşlarla polisler arasında zaman zaman ilginç diyaloglar yaşandı.

POLİS EL ÖPTÜ, YAŞLI KADIN DUYGULANDI

Bir bayan polisin kaldırımda otobüs bekleyen yaşlı bir anneye karanfil verip elini öpmesi yaşlı anneyi duygulandırdı.Çocuklu bire anneye de çiçek veren polisler çocukların başını okşayarak çocukların sevgisini de kazandı.

Emniyet teşkilatının davranışı vatandaşlar arasında memnuniyet yarattı. Toplum Destekli Polis Ekipleri’nin halkla kucaklaşma ve yakınlaşma adına bir süredir başlattığı çalışmalar halktan olumlu tepki alıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler