Sokakta Kitap Okudular

Ergani Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinasyonunda "Meydanda kitap okuyorum, kitap okumayana meydan okuyorum" kampanyası başlatıldı.

Sokakta Kitap Okudular

Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile "Meydanda kitap okuyorum kitap okumayana meydan okuyorum" kampanyası çerçevesinde yaklaşık 300 öğrenci çarşı merkezinde oturarak kitap okudu. Ergani ilçesinin en işlek caddesi olan Ziya Gökalp Caddesi Atatürk anıtı önünde bir araya gelen kalabalık kitleye İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından dünya klasiklerinden oluşan kitaplar dağıtıldı.

KİTAP SEVGİSİ

Öğrencilerle birlikte kitap okuma etkinliğine katılan İlçe Kaymakamı Erdinç Yılmaz ile Emniyet Müdürü Akın Karatay, öğrencilerle birlikte vatandaşların şaşkın bakışları altında kitap okudu. Kitap sevgisi ve kitap okuma alışkanlığını toplumun her kesimine aktarmak amacıyla böyle bir etkinliğe öncülük ettiklerini belirten İlçe Emniyet Müdürü Akın Karatay, "Kitap okuyan kişi, huzur ve güvelik açısından toplumda artıdır. İlçemizin sosyal ve kültürel yönden gelişmesi için kitap okumayı teşvik etmek için bu tür etkinliklerimiz devam edecektir" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz