Taciz iddiası ölümle bitti!

Parktaki kız çocuğunun fotoğrafını çekip taciz ettiği iddiasıyla linç edildi. Bıcaklanan Ergün Arslan hastanede öldü. Üç kişi yakalandı.

Taciz iddiası ölümle bitti!

Diyarbakır'ın tarihi Sur ilçesindeki Anzele parkında oturan kız çocuğunun fotoğrafını çekip taciz ettiği iddia edilen Ergün Arslan (35), linç edilmek istenildi. Arslan S.D. (16) tarafından bıçaklandı. Olay yerine toplanan kalabalık tarafından yaralı halde mahallede gezdirilen Arslan, kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Polis, S.D. ve yanındaki 2 kişiyi gözaltına aldı.

ANZELE PARKINDA

Olay, önceki akşam saatlerinde Sur ilçesindeki Anzele parkında meydana geldi. İddialara göre, parkta oturan bir kız çocuğu, annesine fotoğrafının yabancı biri tarafından çekildiğini, taciz edildiğini söyledi. Anne de bu durumu mahallede oturan S.D., B.E. (23) ve E.H.T.'ye (16) adlı kişilere anlatarak, yardımistedi.

LİNÇ EDİLMEK İSTENDİ

Parka giden söz konusu bu kişiler ile Ergün Arslan arasında "taciz ve resim çekme" tartışması çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. 16 yaşlarında olduğu bildirilen S.D. üzerinde taşıdığı bıçağı çekerek, Ergün Arslan'ı 3 yerinden bıçakladı. Kavgayı haber alan mahalleli de olay yerine yığıldı.

MAHALLEDE DOLAŞTIRILDI

Mahallede bulunan gençler, üç yerinden bıçaklanarak kanlar içerisinde kalan Ergün Arslan’ı yaralı halde bir süre mahallede "ibreti alem" olsun diye dolaştırıldı. Yaşanan linç girişimi olayın anları çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

YERE YIĞILINCA BIRAKILDI

Bir süre sonra kanlar içinde yere yığılan Ergün Arslan, ihbar üzerine olay yerine çağırılan ambulansla Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak Arslan, doktorların tüm çabasına karşın, aşırı kan kaybından dolayı kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

ÜÇ KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası ve Kent Güvenlik Yönetimi Sistemleri (KGYS) kameralarını incelemeye aldı. Ekipler, cinayet olayıyla ilgili tespit ettikleri S.D., B.E. ve E.H.T.'yi adreslerine düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı. Ergün Arslan'ın cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler