Görüş Bildir

Toplu ulaşım ücretsiz

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı nedeniyle toplu ulaşım hizmetlerini ücretsiz verecek. Toplu taşıma araçları, arife günü saat 12.00’dan başlayarak bayram tatili boyunca vatandaşları ücretsiz taşıyacak. Arife ve bayramın birinci günü de 117 araçla oluşturulacak ringlerle vatandaşlar, kent merkezi ve ilçelerde belirlenen noktalardan mezarlıklara ücretsiz ulaştırılacak.

Toplu ulaşım ücretsiz

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve ilçelerde Ramazan Bayramı nedeniyle vatandaşların rahat ve konforlu yolculuk yapmaları için ücretsiz toplu taşıma hizmeti verecek. Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçları, arife günü saat 12.00’dan başlayarak bayram tatili boyunca vatandaşları ücretsiz taşıyacak.

Toplu taşıma bayramda ücretsiz

Yoğun bir şekilde yapılan mezarlık ziyaretlerini göz önünde bulunduran Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların mezarlıklara daha rahat bir şekilde ulaşmasını sağlamak amacıyla arife ve bayramın birinci günü kent merkezi ve ilçelerin farklı noktalarından mezarlıklara seferler düzenleyecek. Arife ve bayramın ilk gününde 117 toplu taşıma aracı, kent merkezi ve ilçelerde vatandaşları mezarlıklara ücretsiz taşıyacak.

Bayramda tam kapasite ile çalışılacak

Ramazan ayı süresince vatandaşların mağduriyet yaşaması için toplu taşıma sefer saatlerini sahur saatine göre düzenleyen Büyükşehir Belediyesi, arife günü dahil olmak üzere sefer saatlerinde değişikliğe giderek Ramazan ayından önce uygulanan saatlere göre hizmet vermeye başlayacak. Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda toplu taşımada tam kapasiteyle çalışacak.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi