Toprak Hazro'da!

Vali Toprak Hazro’da 10 yataklı Devlet Hastanesinin yatırım programında yer aldığı ve projelendirme aşamasında olduğu müjdesini verdi.

Toprak Hazro'da!

İl Valisi Mustafa Toprak Hazro İlçesinde yapılacak olan yatırımlar ve ilçenin genel durumu hakkında yetkililerden brifing aldı. Kırmataş, Kocaköy güzergahındaki köy ve mezraları ziyaret ederek yolları inceledi ve köydeki vatandaşlarla sohbet etti.

TOPRAK HAZRO İLÇESİNDE

Toprak’a Hazro ziyaretinde Kaymakam Deniz Zeyrek, Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Akyol, İl Milli Eğitim Müdürü M. Hadi Ağırbaş, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Ali Koçkaya, TEDAŞ İl Müdürü Nihat Nurbaki, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Suat Bayhan ve diğer yetkililer eşlik etti. Toprak, Hazro İlçe Kaymakamını makamında ziyaret ederek kamu kurumlarının Hazro İlçesinde yapılacak olan yatırımlar ve ilçenin genel durumu hakkında hazırlanmış olan brifing sunumunu izledi.

VATANDAŞLARLA GÖRÜŞTÜ

Toprak, İlçedeki vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların hastane talebi üzerine Vali Toprak Hazro’da 10 yataklı Devlet Hastanesinin yatırım programında yer aldığı ve projelendirme aşamasında olduğu müjdesini verdi. Vali Toprak insanlarımızın sosyal ve ekonomik refahını yükselterek onları mutlu kılmak için çalıştıklarını kaydetti. Bir vatandaşın İlçede bir Meslek Yüksekokulu kurulması halinde bunun ilçe esnafına katkı sağlayacağını söylemesi üzerine Vali Toprak bunun makul bir istek olduğunu ancak, İlçenin nüfus yoğunluğu ve sosyal imkanlar açısından henüz buna hazır olmadığını, bir tarafı memnun ederken bir tarafı da mağdur etmenin hizmet anlayışlarında olmadığını belirtti.

KARAKOL ZİYARETİNDE

Teknebaşı Karakolunu da ziyaret eden Vali Toprak vatani görevini icra etmekte olan Mehmetçiklerle sohbet ederek Karakol defterini imzaladı. Karakol Komutanından çalışmalar hakkında bilgi aldı ve Karakolda görev yapan personelle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Köy yollarını inceleyerek Kırmataş Köyünü ziyaret eden Vali Toprak ,Köy sakinleriyle ile sohbet ederek sorunlarını dinledi, vatandaşların Kırmataş köyünü, Kocaköy İlçesine bağlayan yolun kötü durumda olduğunu belirtmeleri üzerine Vali Toprak, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ahmet Akyol’a, bu konuda bir ön çalışma yapması talimatını verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz